Wegens de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus zijn de activiteiten aangepast.
Apeldoorn

Zomerstop
De Kledingbank is gesloten tot 29 augustus.
Vanaf 29 augustus openen wij weer elke zaterdag de poort van 9.30 tot 15.00 uur, voor mensen met een uitkering, om kleding te halen.
Vanaf 31 augustus staan wij weer elke maandag van 9.30 tot 15.00 uur klaar om kleding te ontvangen.

Van 4 tot 30 augustus houdt de Franciscustafel een zomerstop.
vanaf maandag 31 augustus bent u weer welkom van 17.00 tot 18.00 uur.

In ons restaurant voor thuislozen, de Franciscustafel, ontvangen wij iedere maandag zo’n veertig gasten. Zij krijgen een gratis driegangenmenu aan gedekte tafels in een ontspannen, vriendschappelijke sfeer.

Elke vrijdagavond gaat het straatteam na het gebed met de bakfiets op pad om onze vrienden van de straat brood, koffie, thee en warme chocolademelk te brengen. Met in de zomer vers fruit en in de winter een goed gevulde maaltijdsoep.

Het straatteam bezoekt ook wekelijks een opvanghuis voor mensen met een verslaving of psychiatrische problematiek die dak- of thuisloos zijn geraakt en/of een combinatie aan problemen hebben. Maandelijks houden wij hier een ontmoeting in de activiteitenruimte met Bijbelverhalen, en we besteden aandacht aan Allerzielen, Kerst en Pasen

Elke maandag, s onze kledingbank open van 9.30 tot 15.00 uur voor het inleveren van goede en schone kleding (adres: Oude Beekbergerweg 157 Apeldoorn).  Zaterdag van 9.30 tot 15.00 uur is de uitgifte voor mensen in financiële nood. Naast kleding zijn er ook schoenen, linnengoed, speelgoed en boeken te krijgen. Op maandag is er van 10.00 tot 12.00 uur koffie-inloop en van 12.00 tot 15.00 uur is het naaiatelier geopend. Wij ontvangen ruim 500 gasten in de maand van verschillende culturele achtergronden. De (interculturele) ontmoeting is hierbij erg belangrijk. 

Amsterdam
In Amsterdam trekken we iedere vrijdagavond met een groep jongeren naar buiten om onze vrienden van de straat op te zoeken, een goed gesprek te hebben en waar gewenst eten en drinken uit te delen.

Dinsdags opent de Franciscustafel haar deuren. Wekelijks ontvangen we 60 vrienden, daklozen, eenzamen, psychiatrisch patiënten en zoekers uit alle windstreken.

Door deze ontmoetingen twee keer per week ontstaat een goede basis voor vriendschap en trouw die levens kan veranderen.