Grote giften en nalaten aan Sant’Egidio

Bent u geraakt door de inzet van de Gemeenschap van Sant’Egidio voor arme en kwetsbare mensen dichtbij en wereldwijd? Vindt u het belangrijk dat er ook in deze tijd mensen zijn die de oproep van het evangelie serieus nemen? Wilt u helpen om de Mozes en Aäronkerk te behouden als zichtbare plek waar mensen geïnspireerd raken en waar de armen van de stad zich thuis voelen?

Niet alleen tijdens uw leven maar ook daarna kunt u de Sant’Egidio steunen. Neem de Stichting Sant’Egidio Nederland op in uw testament en help ons om ons belangrijke werk ook in de toekomst te kunnen doen.

Verschillende mogelijkheden

Wij zijn afhankelijk van giften om onze droom voor een betere wereld verder te realiseren. U kunt ons bij leven al steunen met een grotere gift. We gaan dan graag met u in gesprek over een passende bestemming. Of u kunt ons steunen in de vorm van een legaat, maar ook in de vorm van een nalatenschap of Fonds op Naam. Of het nu gaat om een groot of klein bedrag, u betaalt geen belasting over uw erfenis. Uw gift komt 100% ten goede aan het werk van Sant’Egidio.

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend onze informatiebrochure op over nalaten aan de Gemeenschap van Sant’Egidio of neem contact op met:

Joris van Gerven
Telefoon: 020-233 1522
E-mail: joris.vangerven@santegidio.nl