Music in the Making – een harp onder de riem

Opkomende datums:

Harpiste Beate Loonstra organiseert van 1 tot en met 31 juli in de Mozes & Aäronkerk aan het Waterlooplein Music in the Making. De kerk is in de maand juli dagelijks geopend van 12.00u – 16.00u.

Draag bij aan het muzikale dagboek van Amsterdam
Een Harp onder de Riem is een Amsterdams muziekproject van Music in the Making in de Mozes & Aäronkerk aan het Waterlooplein. Luister de hele maand juli elke dag gratis naar livemuziek en ontvang in een één op één concert een muzikale improvisatie die ter plekke speciaal geïnspireerd wordt op jouw verhaal.

De één op één concerten vinden elke dag plaats van 12.00u-15.00u. In de compositie challenge die daarop volgt, schrijft de speler samen met een gastmusicus een nieuw muziekstuk waarin alle verhalen van die dag samenkomen. Om 16.00u wordt de nieuwe compositie live uitgevoerd en uitgezonden op deze site en social media.

88 uur livemuziek resulteert in 31 nieuwe muziekstukken met ruim 20 nieuwe muzikale samenwerkingen, gecomponeerd op basis van 350 Amsterdamse verhalen. Zo ontstaat het muzikale dagboek van Amsterdam, dat op 31 juli integraal zal worden uitgevoerd tijdens het slotconcert.

Meer informatie en aanmelden via de website van Music in the Making.

Music in the Making wordt mede mogelijk gemaakt door RCOAK, Gemeente Amsterdam en de Gemeenschap van Sant’Egidio.