Sant’Egidio staat bekend om onvergetelijke kerstfeesten met de armen, voor wie wij in verschillende steden het hele jaar hun familie en vrienden zijn. Al jaren blijkt het een feest voor de gasten én voor de vele vrijwilligers om hierbij te mogen zijn. Ook in 2020 zal Sant’Egidio hen met Kerstmis niet vergeten. Met inachtneming van alle regels om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zal het  een ander feest worden, maar met dezelfde vrienden!

Om dit mogelijk te maken hebben we hulp nodig.

Bijdragen aan de kerstcadeaus
Dit jaar krijgen honderden vrienden van Sant’Egidio een kerstcadeau. Omdat het niet veilig is om veel mensen cadeaus te laten inzamelen, vragen we dit jaar alleen financiële bijdragen. We hopen dat zoveel mogelijk mensen de inzamelingsactie verspreiden in hun eigen familie, buurt, vriendenkring of op hun werk. Alle informatie over deze actie vind je hier.

Vrijwilligers
Dit jaar is kunnen we hulp gebruiken bij het inpakken van de cadeaus en vooral met het inzamelen van geld om de kosten te dekken.

Financiële steun
Voor ons werk met de armen van de stad door het jaar, en zeker ook voor onze kerstfeesten kunnen we je financiële bijdrage goed gebruiken. Je kunt een eenmalige bijdrage geven of ons maandelijks steunen. Alle informatie over de mogelijkheden voor donaties vind je hier. Hartelijk dank voor je bijdrage.

 

AMSTERDAM

Inpakken van cadeaus
Er is nog beperkt ruimte om je aan te melden als vrijwilliger om te helpen met het inpakken van de cadeaus.
Stuur een mail naar info@santegidio.nl met je naam, leeftijd en het tijdslot waarop je beschikbaar bent:
zaterdag 19 december 10.00-13.00u
zaterdag 19 december 14.00-17.00u
Let op: kom alleen als je een bevestiging van ons ontvangt.

 

ANDERE STEDEN
Neem voor informatie over onze kerstactiviteiten in andere steden contact op via info@santegidio.nl.