Een warm Kerstmis voor daklozen en mensen in nood

Met Kerstmis vieren christenen de geboorte van een Kind voor wie geen plaats was in de herberg en dat al onmiddellijk na zijn geboorte op de vlucht moest. Voor de hele mensheid werd Kerstmis een feest van hoop, vrede en licht in de duisternis.

Daarom viert de Gemeenschap van Sant’Egidio ieder jaar onvergetelijke kerstfeesten met haar armste vrienden: daklozen, eenzame ouderen, gevangenen en kansarme kinderen. Mensen voor wie het gevoel van eenzaamheid en aan de kant staan het sterkst is in de kersttijd, wanneer anderen elkaar opzoeken en mooie cadeaus geven. Mensen voor wie we ons het hele jaar inzetten.

Zeker ook dit jaar laten we hen niet in steek, maar bezorgen we ze een vreugdevolle kerst. We organiseren kerstfeesten in Amsterdam en verschillende andere steden, waar we de gasten ontvangen in een warme feestelijke omgeving. Samen genieten onze vrienden van een heerlijk kerstdiner en aan het eind krijgt iedereen een cadeau.

Help ons te helpen

Voor de kerstfeesten is geld nodig, voor de maaltijden, de cadeaus en de aankleding. Help ons de armen van de stad een onvergetelijke kerst te bezorgen! Voor €30 zorgt u al voor een complete kerstervaring voor één van onze vrienden, waaraan hij of zij nog het hele jaar zal terugdenken.

U helpt ons niet alleen door te doneren, maar ook door dit bericht wijder te verspreiden. Dus vraag collega’s, vrienden en familie ook om bij te dragen. Zo wordt het echt een vreugdevolle kerst voor iedereen!

U kunt uw bijdrage ook rechtstreeks overmaken onder vermelding van “Kerstfeesten” op de volgende rekeningnummers:

  • NL43 INGB 0006 7119 37, ten name van Sant’Egidio Nederland
  • NL81 INGB 0006 7476 28, ten name van Sant’Egidio Apeldoorn

 

Of doneer online via deze website:

Sant’Egidio organiseert kerstfeesten voor al haar armste vrienden. Voor en tijdens deze kerstfeesten kunnen we uw hulp goed gebruiken.

Alle vrienden van Sant’Egidio krijgen bijvoorbeeld een kerstcadeau. Om deze cadeaus feestelijk in te pakken en de plekken waar zij ontvangen worden mooi te versieren, hebben we heel wat handen nodig. Komt u ons helpen?

Hieronder staan de dagen en plaatsen waarop we uw hulp kunnen gebruiken:

Deze informatie wordt de komende dagen nog aangevuld.

Kerstmis 2022

Filteren op: