Gastheren en gastvrouwen gezocht voor piano- en orgelconcerten

27 mei 2019

Houd je van muziek en van mensen? Heb je tussen 12 juni en eind augustus een of meer woensdagmiddagen of zaterdagmiddagen beschikbaar? Word gastvrouw of gastheer bij de pianoconcerten en orgelconcerten in de Mozes en Aäronkerk.

TAAKOMSCHRIJVING

Samen met een collega ontvang je bezoekers. Tijdens de concerten zorg je dat iedereen optimaal kan genieten van de muziek en de tijd daaromheen vertel je over de Mozes en Aaronkerk. Je zorgt dat mensen respectvol omgaan met de kerk en de tentoonstelling. Je ontvangt allerlei soorten bezoekers: van buurtbewoners, ambtenaren en dagjesmensen tot toeristen uit de hele wereld. De concerten zijn gratis toegankelijk en worden uitgevoerd door professionals.

WAT VOOR KENNIS OF VAARDIGHEDEN ZIJN NODIG?

We verwachten goede sociale vaardigheden en een gastvrije houding. Je hebt belangstelling voor muziek en religie. Je kunt samenwerken en bent bereid om instructies te ontvangen van de leidinggevende. Je durft mensen aan te spreken, wanneer dat nodig is.

WAT VOOR SCHOLING KRIJG JE AANGEBODEN?

Je krijgt een instructie over de kerk, over Sant’Egidio, over de ontvangst van bezoekers en de veiligheid van gebouw en mensen. Als je meer wilt weten over de kerk of over de muziek dan kan dat. 

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

Je werkt in een omgeving van schoonheid en rust, die je de drukte van het dagelijks leven even doet vergeten. Tegelijk ontmoet je allerlei soorten mensen.

WAT IS DE MEERWAARDE VAN DIT VRIJWILLIGERSWERK?

De Mozes en Aäronkerk en het orgel zijn in het verleden veel gesloten geweest. Dankzij de inzet van vrijwilligers kan de kerk opengesteld worden voor bezoekers en concerten en kunnen de inwoners van de stad en de vele bezoekers weer genieten van de schoonheid van het gebouw en de muziek. 

WERKTIJDEN

De werktijden zijn van 11.45 tot 15.15 uur op woensdag of zaterdag.