Een Harp onder de Riem

Opkomende datums:

In juli 2022 vindt de derde editie plaats van Een Harp onder de Riem, het muziekimprovisatiefestival van Music in the Making in de Mozes & Aaronkerk aan het Amsterdamse Waterlooplein.

Draag bij aan het muzikale dagboek van Amsterdam
Loop de hele maand juli van maandag t/m vrijdag gratis binnen tussen 16.00u – 20.00u voor muziek die één op één geïnspireerd wordt op jouw verhaal of dat van een van je medebezoekers. Ontvang een waanzinnig en uniek persoonlijk muziekstuk en draag zo bij aan het muzikale dagboek van Amsterdam.

Luister ook naar andere muziekstukken op dagelijks wisselende instrumenten en hoor hoe elke dag twee musici op basis van alle verhalen en improvisaties een nieuwe compositie maken en deze uitvoeren en vastleggen. Op zondag 31 juli klinkt tijdens het slotconcert het volledige muzikale dagboek van de stad.

Reserveren voor een één op één concert is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Wil je toch graag reserveren, om zeker te zijn van een plekje of omdat je een druk schema hebt? Dit kan via de website van Music in the Making.

Een Harp onder de Riem 2022 komt tot stand in samenwerking met AFK, RCOAK, Stichting Halbertsma Santee en de Gemeenschap van Sant’Egidio.