Anne Christine Girardot over haar liefde voor de ouderen

31 mei 2018

Anne Christine Girardot spreekt tijdens de conferentie op 9 juni: De schoonheid van de Ouderdom. Anne Christine is niet alleen regisseur van bijzondere series en documentaires als ‘De kist’, ‘De terugkeer van de monniken’ en ‘Tijd om te sterven’. Ze is ook vrijwilliger bij Hospice De Winde in Deventer.

Op de website van het hospice stelt ze zich zà³ voor:
Word blij van mensen die zomaar aan tafel schuiven en een fles wijn die opengaat.
Luister graag naar de geluiden van de natuur en naar de verhalen van mensen.
Droom dat mijn kinderen lekker hun weg vinden in het leven.
Doe iets te veel op een dag.
Denk graag mee met nieuwe projecten.
Ik ben goed in anderen enthousiasmeren.
Ik kan beter vroeger naar bed gaan
Mijn hobby’s zijn wandelen, fotografie, een verhaal in beelden vertalen.
Mijn lievelingseten is wat er op mijn bord ligt maakt me niet zoveel uit als het met veel gezelligheid gepaard gaat.
Favoriete film Intouchables.
Ik werk in het hospice omdat ik veel ontvang van onze gasten en hopelijk een beetje terug kan geven.

Tijdens de conferentie zal Anne Christine vertellen over haar werk in het hospice en waarom ze daar haar documentaire gemaakt heeft. Ze vertelt wat dat vele is wat ze ontvangt van de gasten en wat ouder worden voor haar betekent.