Kerkbalans: Geef vandaag voor de kerk van morgen

25 januari 2021

Kerkbalans is een jaarlijkse actie waarin leden worden opgeroepen een financiële bijdrage te leveren ter ondersteuning van hun plaatselijke kerk. De Gemeenschap van Sant’Egidio heeft geen leden, maar wel veel trouwe mensen om zich heen die het werk van Sant’Egidio waarderen en ondersteunen, de vieringen bezoeken en de berichten lezen en delen.

Om haar werk te kunnen voortzetten is Sant’Egidio afhankelijk van donateurs. In deze tijd van Kerkbalans vragen wij u in overweging te nemen om Sant’Egidio te steunen, met een eenmalige bijdrage, of liever nog met een regelmatige gift per maand/kwartaal/jaar.  

Een eenmalige gift kunt u eenvoudig overmaken via dit formulier. Een periodieke gift kunt u zelf instellen bij uw bank, en eventueel vastleggen via een schriftelijke overeenkomst. Periodieke giften zijn volledig aftrekbaar van de belasting en er geldt geen minimum of maximum bedrag. 

Helpt u mee om deze plek van sociale nabijheid in stand te houden? Geef dan vandaag voor de kerk van morgen. Dankzij uw bijdrage kan de kerk voortbestaan.

Uw bijdrage is van harte welkom op een van de de volgende rekeningen:

Stichting Sant’Egidio Nederland
IBAN: NL43 INGB 0006 7119 37

Stichting Sant’Egidio Apeldoorn
IBAN: NL81 INGB 0006 7476 28

Beide stichtingen hebben een ANBI status. Giften zijn dus  (deels) aftrekbaar.

Meer informatie over mogelijkheden om Sant’Egidio te ondersteunen.
Informatie over de financiën en activiteiten

Folder kerkbalans 2021